Ošterija Žogica

Naša ošterija se nahaja v bližini Solkana v objemu narave, naše čudovite reke Soče in minuto od našega ponosa solkanskega mosta. Objemajo nas Sabotin, Sveta gora in Škabrijel, hribi ki ti nudijo čudovite razglede do Triglava in do morja. Prepletanje kolesarskih in peš poti. Vedno poudarimo, da smo na križišču soške, vipavske, krasa in Goriških brd. Zato si lahko privoščimo " ukrasti" od vsakega nekaj in razvajat gosta na enem mestu z najboljšim kar nam gastronomija prostora lahko ponudi. Smo ošterija v kateri boš na hitro pojedel odlično joto ali si vzel čas in se razvajali s pet hodnim menijem, ki ga spreminjamo glede na letne čase. Vzamemo naravi, kar nam ponudi. Lepo sodelujemo z okoliškimi pridelovalci in tkemo mrežo povezovanja skupnosti, tudi z gostom, če si tega želi. Seveda ne smemo pozabiti na odlična vina našega okoliša in vinarjev znanih tako pri nas kot v svetu.

Dobrodošlica Nataše Ethel

Ošterija Žogica

Soška 52 Solkan 5250
00386 (0)5 300 5240

http://www.zogica.com

Delovni čas

Vsak dan od 11:00 do 23:00

Načini plačila

Jeziki

SLO, IT, EN

Ukrepi varovanja okolja

  • varčevanje z vodo in energijo
  • ločevanje odpadkov
  • uporaba okolju prijaznih mil in detegrentov
  • uporaba ekološkega papirja
  • energestko učinkovito ogrevanje
  • varčne žarnice
  • nabava surovin v lokalnem okolju
  Dodaj v moj izbor
Vsi ponudniki

Obiščite nas

Posebna ponudba

Naša prva posebnost je SUKENSKI REGUT ali GORIŠKI RADIČ. Vrtnina, ki se prideluje na poseben način siljenja. Ponudimo ga lahko samo v zimskem času. Več ne izdamo. Bo treba k nam na obisk, če hočete izvedeti več.

V naših krajih je potekala soška fronta. V spomin in opomin lahko ob predhodni najavi naše goste popeljemo z animacijo in kulinariko skozi tisto obdobje.